Донатор-пријатељ

КОМПАНИЈА

Највећи ланац малопродаја и на wебу и на земљи!. У нашем асортиману можете пронаћи велики избор ИТ опреме, АВ опреме, беле технике, малих кућних апарата, уређаја за видео надзор, сатова, накита, играчака за децу, апарата за здравље али и многих других уређаја. Највећи ланац и на wебу и на земљи - Wин Wин!

Wин Wин је део групе Алти д.о.о., која послује на просторима Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије. У свом плану има и ширење на друга тржишта у окружењу.

Тренутно постоји 39 малопродајних објекта у Србији, од којих се девет налази у Београду, два у Новом Саду, три у Нишу, два у Чачку, а по један у Руми, Лесковцу, Краљеву, Крагујевцу, Ваљеву, Ужицу, Зрењанину, Смедереву, Суботици, Аранђеловцу, Пожаревцу, Јагодини, Панчеву, Крушевцу, Сомбору, Новом Пазару, Обреновцу, Шапцу, Бору, Вршцу, Врању, Врбасу и Бачкој Паланци.

Са задовољством Вас обавештавамо о новом концепту радњи у којима можете купити издвојене артикле по дисконтним ценама. Дисконтна понуда подразумева НОВУ робу која је била изложена у радњи, робу без амбалаже или са оштећеном амбалажом. У склопу понуде ДИСКОНТ радњи налази се и ОУТЛЕТ производи по изузетн ниским ценама. ОУТЛЕТ производи су артикли који због ситног недостатка нису пуштени у редовну продају. То може бити недостатак драјвера за уређај, ситно оштећење или пак модел претходне генерације.

МИСИЈА

Желимо побољшати Ваш свет иновацијама које обогаћују свакодневницу и које су истински корисне и практичне. Пружати помоћ у искоришћавању свих могућности технологије, како данашње тако и сутрашње. Приближавањем нових технологија свим сталежима друштва, потпомажемо изградњу новог модерног друштва.

ВИЗИЈА

Визија Wин Wин Схоп-а јесте очување и унапређење позиције на тржишту. Тежимо ка унапређењу у основној делатности која подразумева ИТ сектор, као и преузимање лидерске позиције у другим нишама пословања за сву осталу робу коју продајемо.

НАШ МОТО

Квалитет производа, услуга, приступачна цена и пре свега брига о купцу. Једноставна формула: Ваше задовољство = наш успех!

ЦИЉ

Основни наш циљ је да купцима и клијентима пружимо у сваком моменту што више за уложени новац, ценећи њихово време и веру у нас. Заузврат стичемо сталне клијенте, партнере и сараднике. За сада смо у томе успели, а настојаћемо да тако остане и у наредним годинама.

“Прави успех никада није производ случајности, већ резултат осмишљеног тимског рада и великог труда.” И као што наше име каже, у пословању са нама нема губитника већ напротив, СВИ су на добитку!

WинWин се обавезује да ће члановима Алумни фондације Машинског факултета омогућити и додатни попуст од 10%.