Донатор-пријатељ

Некада приватна ординација и поликлиника, а сада Дом здравља "Др Ристић" постоји и ради од 1994 године. Налазимо се у Улици Народних хероја 38 на преко 900 м2 пословног простора ,у приземљу стамбене зграде са посебним улазима. Дом здравља је лако пронаћи.Испред њега постоји простор за паркирање,а ту су и прилази за тешко покретне пацијенте. У саставу Дома здравља "Др Ристић" се, уз лабораторију, рентген кабинет и кабинет физикалне медицине и терапије налази и 25 ординација у којима услуге специјалистичких прегледа уз помоћ дијагностичких апарата најновије генерације пружа наше медицинско особље. У свом сталном тиму Дом здравља "Др Ристић" има 179 запослених од тог 77 лекара, и 102 медицинска, лабораторијска и радиолошка техничара, физиотерапеута и помоћног особља.

Прегледи се заказују путем телефона Цалл Центра 011 2693 287 , или лично ,у просторијама Дома здравља "Др Ристић" Радно време Дома здравља "Др Ристић" за прегледе у ординацији , је од 08,00-21,30, а од 0 до 24 х поред контакт телефона Цалл Центра дежурни су лекари или медицински техничари , који могу заказати и организовати прегледе за потребе кућног лечења (лекарски прегледи и интервенције у кућним условима, као и нега пацијената).

Дом здравља „Др Ристић“ се обавезује да ће члановима Алумни фондације Машинског факултета омогућити да користе медицинске услуге наведене на листи по специјалним ценама које су за 50-60% ниже у односу на редовни ценовник Дома здравља и то:

Дом здравља такође одобрава додатно 5% попуста у апотеци „Др Ристић“. Члан АФМФ-а је дужан приликом плаћања да на благајни покаже чланску карту АФМФ-а и тако оствари горе наведене попусте.