Донатори - пријатељи

Алумни фондација је академска традиција престижних факултета. Студенти који су дипломирали и пријатељи добровољно се удружују ради унапређења квалитета наставе и истраживања на факултету где су диплому и стекли. Добијањем донације првенствено од студената који су дипломирали као и од компанија које користе њихово, на факултету, стечено знање и вештине могу бити побољшани услови рада и студирања младих на факултету чиме ће бити остварена кључну улога факултета у привредном и економском развитку државе Србије.

Статус Посредни Донатор Алумни фондације - Донатор пријатељ је намењен правним лицима. Стиче се потписивањем уговора о пословној сарадњи а донација се огледа у висини попуста приликом пружања услуга или при продаји робе члановима Алумни фондације.

ЕУРОСАЛОН АМБИЈЕНТ д.о.о и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је ЕУРОСАЛОН АМБИЈЕНТ д.о.о. добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

Дома здравља «Др Ристић» из Београда и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је Дома здравља «Др Ристић» из Београда добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

Кит Цоммерце и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је Кит Цоммерце добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

Битеф театар и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је Битеф театар добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

Хyпе и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је Хyпе добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

WинWин и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је WинWин добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

Хотел ВЕЛИКИ и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је Гарни Хотел Велики добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.

Хотел Златибор Мона и Алумни фондација Машинског факултета су потписали Уговор о научно техничкој и пословној сарадњи и тиме је Хотел Златибор Мона добио статус Донатор-пријатељ. Детаљније о садржају уговора и одобреним попустима можете погледати овде.